Προϊόντα για ιμπέξ jagdamba (4)

Βιολογική σκόνη χυμού γκρέιπφρουτ

Βιολογική σκόνη χυμού γκρέιπφρουτ

Unsere Saftpulver werden mit Hilfe eines innovativen Verfahrens unter Rohkostbedingungen hergestellt. Dies bedeutet, dass das Produkt zu keiner Zeit höheren Temperaturen als 41°C und niedrigeren Temperaturen als 1°C ausgesetzt wird. So können wir gewährleisten, dass nahezu alle Vitamine, Mineralien, sowie Farbe und Geschmack im Pulver erhalten bleiben.
Έλαιο Μπαμπάσου

Έλαιο Μπαμπάσου

Το λάδι Babassu εξάγεται από τους καρπούς της παλμής Babassu. Αυτή προέρχεται από τη Βραζιλία, με κύριες καλλιεργητικές περιοχές στη Νότια Αμερική. Η παλμή ανήκει στην οικογένεια Arecaceae και αναπτύσσεται πολύ αργά. Παράγει τους πρώτους καρπούς της μετά από 10 χρόνια, μπορεί να ζήσει έως 200 χρόνια και φτάνει σε ύψος 30 μέτρων. Οι καρποί μοιάζουν με καρύδα, έχουν μήκος 10 έως 12 εκ. και περιέχουν 3 - 5 σπόρους με περίπου 60-70% λάδι. Το λάδι είναι στερεό κάτω από 22°C και γι' αυτό αναφέρεται και ως Babassuwachs ή Babassufett. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λαουρικό οξύ και προσφέρει μια απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα. Σε επαφή με το δέρμα, λιώνει. Χρήση: Φάρμακα: * Ανακουφίζει από δερματικές παθήσεις Τρόφιμα: * Συστατικό γλυκών και αρτοσκευασμάτων * Παραγωγή μαργαρίνης Καλλυντικά: * Προστασία του δέρματος * Παραγωγή κρεμών και σαμπουάν * Ανακουφίζει από δερματικές παθήσεις CAS:911078-92-1 EINECS:293-376-2 Χρώμα: λευκό έως κίτρινο Άρωμα: ξηρός καρπός INCI: Orbignya Oleifera Seed Oil Αποθήκευση: σε δροσερό, ξηρό, προστατευμένο από το φως χώρο, σε κλειστά δοχεία.
Chyavanprash 500g (Amla Mus)

Chyavanprash 500g (Amla Mus)

Αυτή η πάστα Amla παρασκευάζεται σύμφωνα με μια ειδική αυθεντική αυθεντική συνταγή της Αγιουρβέδα. Το Ayurveda Puras Chyawanprash είναι ένα από τα πιο καθαρά, καλύτερα και πιο νόστιμα Chyawanprash.
Βιολογική σκόνη χυμού λεμονιού

Βιολογική σκόνη χυμού λεμονιού

Τα σαφτοπούδρα μας παράγονται με τη βοήθεια μιας καινοτόμου διαδικασίας υπό συνθήκες ωμής τροφής. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν δεν εκτίθεται ποτέ σε θερμοκρασίες υψηλότερες από 41°C και χαμηλότερες από 1°C. Έτσι μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι σχεδόν όλες οι βιταμίνες, τα μέταλλα, καθώς και το χρώμα και η γεύση διατηρούνται στη σκόνη.